Monday, March 7, 2022

Universitets engelska uppsats

Universitets engelska uppsats



Hur ska allt sluta? Sådana citat kallas författarcentrerade citat. Börja med en länk till föregående stycke. Romantik Övernaturlig And Universitets engelska uppsats Element Ashley Davis Professor Carey ENGL Romantik: Övernaturliga och psykologiska element Under slutet av artonde och början av artonhundratalet Detta kan hjälpa till att bygga upp ditt självförtroende. Om du utelämnar det kommer dina läsare att uppleva din uppsats som oavslutad – eller, ännu värre, som meningslös eller isolerad. B Ändå, i denna uppsats, universitets engelska uppsats, många chokladfokuserade argument har presenterats, inklusive den övergående effekten av choklad på humöret och bevis på att det är lika sannolikt att skapa skuldkänslor som av välbefinnande.





Ms Parrot: Essäkock



Se videon och testa sedan uppsatsövningarna för att testa dina kunskaper! Se hela historien eller se avsnitt av historien nedan. Alla videor har bildtexter som du kan se på YouTube. Se videon på den kinesiska sajten youku. För att se de enskilda kapitlen i videon ovan kan du antingen klicka på menyalternativet "SPELLISTA" i YouTube-videon ovan och välja kapitlet därifrån, eller så kan du klicka på en av länkarna nedan och se den enskilda videon på YouTube. Ladda ner utskriften av videon eller ladda ner övningarna i PDF-format eller som ett Word-dokument. Uppsatser i olika akademiska kulturer Lärarnas anteckningar. Uppsatser hjälper dig att upptäcka mer om ett ämne och skriva en motiverad analys av frågorna i fråga, med hjälp av en rad externa källor för att stödja din ståndpunkt.


Idén kan sedan utvecklas på ett antal sätt, universitets engelska uppsats, till exempel genom förklaring, utvärdering, exemplifiering eller inkorporering av forskningsdata. Dina stycken bör länka samman – använd bindande ord, både inom och mellan stycken, för att behålla en känsla av sammanhållning och koppling. Att skriva en bra uppsats kan jämföras med att baka en tårta – om du inte blandar rätt ingredienser i rätt mängd eller ordning, och inte följer de processer som krävs, blir slutresultatet inte det du hoppats på! Det finns ingen fast modell för en uppsats, men webbplatsen English for Uni presenterar ett populärt sätt att göra det. Följande exempel är baserat på en orddiskussionsuppsats, universitets engelska uppsats. För att läsa om uppsatser mer i detalj, ladda ner detta PDF- eller Word-dokument.


Det är viktigt för dig att analysera ditt ämne och din titel mycket noggrant för att förstå det specifika syftet med frågan. För att göra detta måste du bryta ner frågan. De flesta essäfrågor kommer att innehålla dessa tre delar:, universitets engelska uppsats. Direktiv eller instruktionsord berättar hur du ska närma dig uppsatsen. Titta på dessa exempel på uppsatstitlar från A Economics and B Nutrition:. I exempel B innebär att svara på frågan fullt ut att titta noga på direktivordet Diskutera och analysera universitets engelska uppsats exakt betydelse. Diskutera: Presentera olika punkter och fundera över de olika sidorna.


En diskussion är vanligtvis längre än universitets engelska uppsats förklaring, eftersom du behöver lägga fram bevis och ange vilket argument som är mer övertygande. Du måste också tänka på längden på din uppsats. I en orduppsats kan du täcka fler punkter än i ett ord! Detta exempel är baserat på en orduppsats, universitets engelska uppsats. I förhållande till Begränsande ord måste du överväga vad hälsosamt universitets engelska uppsats betyder faktiskt. Ett bra sätt att utöka ditt ordförråd är att titta på den akademiska ordlistan utvecklad av Averil Coxhead vid Victoria University of Wellington i Nya Zeeland. Uefap-webbplatsen har också mycket användbara listor med ord som finns i vissa ämnen, såsom matematik, ekonomi och hälsovetenskap.


Det finns ett antal direktivord, eller instruktionsord som de ibland kallas, som talar om för dig vad du ska göra i din uppsats. Några vanliga direktivord inkluderar:. Brainstorming innebär att ta fram idéer relaterade till ett tema. Du kan skriva ner idéerna i valfri ordning. Textbeskrivning av bilden ovan. Andra lådor läggs sedan till. En brainstorm som denna är organisk; det behöver inte nödvändigtvis sluta växa. Du kan lägga till, ta bort eller omorganisera det som du vill. Om du vill lägga mer system i din brainstorm, använd en stegbaserad modell som följande:, universitets engelska uppsats. Steg 2 Titta kritiskt på ditt utkast Vilka idéer kan du utveckla eller ta bort? Finns det en balans av idéer? Steg 3 Tänk på att beställa Vilka frågor kan du ta itu med först i din uppsats och universitets engelska uppsats Om så är fallet, när är den bästa tiden universitets engelska uppsats uppsatsen för att göra detta?


Steg 5 Flytta Reflektera över din brainstorming. När du är nöjd med din brainstorm kan du använda den för att planera din uppsats. Att hitta det du vill ta tar tid och ansträngning. är genom att använda en akademisk databas. Om du inte är säker på hur du använder en databas, boka då ett möte med din ämnesbibliotekarie på din institution. Ett annat alternativ är att använda en akademisk sökmotor på internet som Google Scholar. Se till att du är inloggad på biblioteket på din utbildningsinstitution så att du kan använda hela databaskapaciteten kopplad till Google Scholar. Du måste ange nyckelord till att börja med. Till chokladuppsatsen var en av de första associationerna vi tänkte på choklad och humör, universitets engelska uppsats.


Om vi ​​skriver in dessa ord i Google Scholar kommer det att se ut så här:. De två första artiklarna har citerats 90 gånger respektive gånger, vilket tyder på att de kan vara bra källor för din uppsats. Länkarna till höger visar att du kan komma åt artiklarna via din universitetswebbplats. Läs sammanfattningen och fråga dig själv om innehållet i artikeln sannolikt är relevant för din uppsats. a Om ja, klicka universitets engelska uppsats PDF:en. Detta tar dig till hela artikeln som du sedan kan skumläsa snabbt för att avgöra om den är relevant. b Om nej, så har du ett val. Klicka antingen på länkarna till andra relaterade artiklar eller gå tillbaka till Google Scholar och välj sedan en annan artikel att läsa. När du har hittat det du tror kan vara användbart, gör en anteckning i din plan på lämplig plats.


När du väl har brainstormat dina idéer och universitets engelska uppsats lite inledande forskning, börja placera dem i en logisk ordning som en del av uppsatsplaneringsprocessen. Brainstorming hjälper dig att se vad du vet om ämnet. Att forska ger dig mer djup. Brainstorming, forskning och planering är cykliska, vilket innebär att varje process hjälper de andra processerna och du kanske vill göra varje process universitets engelska uppsats än en gång. Här är brainstormen för chokladuppsatsen igen, som du kan använda för att utveckla planeringsprocessen:. Läs textversionen av tankekartan för brainstorming. I det första fallet, universitets engelska uppsats, det är viktigt att skilja på planering och en plan. Planering är en pågående process, från det att du får uppsatstiteln tills du skickar in ditt slutliga utkast, universitets engelska uppsats.


Universitets engelska uppsats planen är en fysisk översikt över hur du tänker universitets engelska uppsats konceptualisera, strukturera och presentera dina idéer, universitets engelska uppsats. Vid det här laget är det dags universitets engelska uppsats skriv din första plan. Men sluta inte forska ännu. Varför inte? Kom ihåg att en plan är just det – en plan. Inledning Kontext för papper — chokladens popularitet, universitets engelska uppsats. Fråga - om choklad är en hälsosam mat är tveksamt. Tes - choklad kan vara trevligt men inte hälsosamt. Omfattning — endast fyra aspekter tas upp här för att göra exemplet kort. Huvuddel Punkt 1 med möjliga källor Sätt på vilken choklad universitets engelska uppsats påverka humöret positivt.


Parker, Parker och Brotchie — chokladstämningseffekter varar inte. Macht och Dettmer — förväntanseffekt och fler studier behövs. Källor behövs för att besvara dessa frågor. Problem med att mäta universitets engelska uppsats mellan chokladkonsumtion universitets engelska uppsats Kardiovaskulär hälsa, universitets engelska uppsats. Källor behövs för att hjälpa till att svara på detta. Punkt 3 Choklad ses bäst som ett livsmedel eller en drog? Överseende eller beroende — är gränserna oklara? Se vad externa källor har att säga om detta Medicinelement av choklad? Det behövs läsningar kring detta problem. Punkt 4 Korrelationen universitets engelska uppsats choklad och fetma. Definition av fetma behövs. Vad säger litteraturen i förhållande till andra orsaksfaktorer?


Slutsats Sammanfattning av fyra argument som presenterats. Choklad är inte en hälsosam mat, men den är njutbar ändå. Huvudtext Punkt 1 Sätt på vilka choklad kan påverka humöret positivt. Parker, Parker och Brotchie chokladstämningseffekter håller inte. Notera förändringen av fokus från den ursprungliga idéns korrelation mellan chokladkonsumtion och kardiovaskulär hälsa på grund av bristen på tillgängliga forskningsdata. Läkemedelselement av choklad? Används i relation till magnesiumbrist hos kvinnor Pennington, i Steinberg et al. Fynden överensstämmer med Abraham och Lubran som fann ett samband mellan magnesiumbrist och nervös spänning hos kvinnor. Observera det snäva fokuset på medicinska fördelar, dvs. överväger bara magnesium på grund av uppsatsens korta längd.





redigera uppsatser



Att skriva din introduktion sist betyder att du är mer benägen att ha en bättre anpassning mellan introduktionen, huvudtexten och slutsatsen eftersom du redan vet vad din uppsats kommer att handla om. Bakgrundsförklaring – där du anger sammanhanget för din uppsats jag ställer upp – där du beskriver de specifika frågor som är relevanta för din uppsats. Uppsats — där du anger din ståndpunkt i förhållande till frågorna. S cope — där du beskriver exakt vad som kommer att täckas i förhållande till ditt argument. Avhandlingen och omfattningen kombineras ibland för att bilda en eller flera meningar som kallas ett examensarbete.


Avhandlingsutlåtandet kommer ofta i slutet av inledningen, även om det kan skrivas tidigare. Ibland, särskilt i mycket korta uppsatser, börjar uppsatsen med en fråga snarare än ett bakgrundsuttalande. Uppsatser börjar ibland med en fråga, skisserar omfattningen och går sedan vidare för att avsluta inledningen med avhandlingens uttalande. Normalt, när du skriver en uppsats på universitetet förväntas du endast använda akademiska källor. Följande inlärningsguide om källans trovärdighet hjälper dig att avgöra om en extern källa är akademisk eller inte.


Chokladuppsatsen använder American Psychological Association APA-referensstil, som är lätt att skilja från Harvard Author-Date System, eftersom formatet är annorlunda:. När du skriver en uppsats och inkluderar externa källor vill du oftast att läsaren ska fokusera på vad som sägs snarare än vem som säger det. I så fall kommer informationen före författaren. Till exempel:. När fokus ligger mer på vem som säger det så skrivs citatet så här:. Försök att uppnå en balans mellan båda typerna av textreferenser i ditt uppsatsskrivande.


I APA-referensstilen har referenslistan vissa konventioner som du också måste följa. Här är några exempel från chokladuppsatsen:. Textbeskrivning av APA-referensexemplet ovan. Inkludera dina citat i texten och referenslistan som en del av ditt första utkast. En utmärkt webbplats för att hjälpa dig med dina APA-referenser är APA Interactive-verktyget vid Massey University. Ge dig själv tillräckligt med tid att titta på din uppsats mer än en gång. För en orduppsats behöver du minst tre dagar för att skriva om din uppsats.


Spara alltid varje utkast som en separat fil; då kan du se hur din uppsats utvecklas och förbättras. Se en textversion av omformuleringen av ditt uppsatsdiagram ovan. Du kan också titta på andra checklistor som den här om redigering av ditt eget arbete. Se textversionen av den omarbetade uppsatsen. Sedan spanska upptäcktsresande tog tillbaka choklad från den nya världen har chokladkonsumtion blivit ett världsomspännande fenomen. Till en början konsumerades choklad, ett derivat av kakaobönan, som en drink, först senare uppnåddes stor popularitet i tablett- eller barform.


Chokladens verklighet är mer jordnära; ett antal av dessa realiteter kommer att behandlas i denna uppsats. Choklad har kemiska egenskaper som kan påverka humöret och det finns möjliga bevis för vissa positiva effekter av choklad på kardiovaskulär hälsa. Ändå uppvägs sådana positiva egenskaper något av argumentet att choklad i vissa fall kan ses som en drog snarare än en mat. Dessutom finns det möjlighet till viss korrelation mellan överkonsumtion av choklad och fetma. Föreställ dig din uppsats som en sorts berättelse. Du är den främsta berättaren, författarens inre röst, som leder läsaren till din slutsats. Under berättelsen är det olika röster som dyker upp då och då.


Det här är de externa rösterna som lägger till substans till din berättelse, ger detaljer och stöd för det du säger och ibland till och med ger ett alternativt perspektiv. De externa rösterna kan delas in i två kategorier i din uppsats: en författares direkta externa röst genom ett direkt citat och en författares indirekta externa röst genom en parafras. Läsaren måste hela tiden veta vems röst de hör. Är det din inre röst eller andra författares externa röst? Du kanske undrar hur du kan inkludera din egen röst och fortfarande låta akademisk när du skriver om ett ämnesområde där du har liten eller ingen kunskap. Författarens inre röst är färgkodad i gult; andra författares indirekta externa röster i.


parafraser är kodade i grått; och andra författares direkta externa röster, dvs. offerter är kodade i blått. Se en textversion av röstförklaringen ovan. Detta är ett balanserat stycke. Författaren sätter scenen i början av ämnessatsen och länkar också samman alla meningar, använder sin egen röst för att leda till innehåll som tillhandahålls av de externa rösterna. Se en textversion av det omskrivna stycket ovan. Det är något dina föreläsare inte vill se. När du skriver dina stycken, använd ett färgkodningssystem som det som används här. Det hjälper dig att se till att din akademiska röst är tydlig! När du blir mer säker på att använda externa källor kommer du gradvis att utöka språket för din kritiska inre röst.


Phrasebanks webbplats vid Manchester University ger exempel på ytterligare några uttryck att använda när man bedömer externa källor. Redigeringen fokuserar på helhetselementen såsom övergripande struktur, lämplig styckeindelning och om frågan har besvarats. Korrekturläsning har ett mikrofokus på detaljerna i din uppsats, såsom formatering, grammatik och skiljetecken. Alla har sin egen personliga stil för redigering och korrekturläsning. Vissa människor korrekturläser ensamma; vissa engagerar andra människor. Att ha andra inblandade är en riktigt bra idé. Se en textversion av ovanstående korrekturläsning och redigering av dina uppsatsöverväganden. Purdue OWL-webbplatsen har ännu mer information om korrekturläsningsprocessen.


Studenter underskattar regelbundet tiden det tar att skriva en uppsats, särskilt planerings- och forskningsstadierna. Innan du börjar din uppsats, ta en titt på Massey Universitys uppdragsplaneringskalkylator. Du kanske blir förvånad över hur lång tid hela processen tar! Som du kan se från uppdragsplaneringskalkylatorn, om du bara börjar din uppsats några dagar före förfallodatumet, måste du göra saker för snabbt. Se en textbeskrivning av att skriva en uppsats time management 'cake'. Här är den slutliga versionen av chokladuppsatsen. Du kan också ladda ner en PDF-version av chokladuppsatsen. Dessutom pekar Scholey och Owen i en systematisk genomgång av litteraturen på området på flera studier, såsom Macht och Dettmer och Macht och Mueller, som verkar bekräfta denna effekt.


Ändå, som Parker, Parker och Brotchie, sid. Dessutom är humör något som är svårt att isolera och kvantifiera, och bortsett från studien av Macht och Dettmer tycks det finnas lite forskning om några långsiktiga humör som påverkar påverkan av choklad. En annan möjlig positiv inverkan av choklad är på kardiovaskulär hälsa. Nyckeln till att maximera fördelarna med flavanoler i choklad verkar ligga i nivån av närvarande fett. Kakao, som helt enkelt är choklad minus fettet, är den mest uppenbara kandidaten för att maximera hjärthälsa, men som Hannum, Schmitz och Keen noterar, tillverkas de flesta kakaoprodukter genom en alkaliprocess som förstör många flavanoler. Den biologiska sammansättningen av choklad är också relevant för att avgöra om choklad bättre ses som ett livsmedel eller en drog, men gränserna mellan överseende och beroendeframkallande beteende är oklara.


Detta är kanske ett tecken på beroendeframkallande eller tvångsmässigt beteende. Men som Bruinsma och Taren noterar, kan att äta choklad representera en sensorisk belöningsbaserad, lyxig njutning, baserad på textur, arom och smakförväntningar snarare än ett neurokemiskt inducerat sug. Ändå har det hävdats att choklad ibland används som en form av självmedicinering, särskilt i samband med magnesiumbrist. Detta korrelerar med tidigare studier av Abraham och Lubran, som fann en hög korrelation mellan magnesiumbrist och nervös spänning hos kvinnor. Således kan spänningsrelaterat chokladbegär vara en biologisk enhet som drivs av magnesiumbrist. Sammantaget verkar det dock som om andelen människor som använder choklad som en drog snarare än en matbaserad sensorisk överseende är liten, även om ytterligare forskning kan visa sig vara upplysande.


En sista punkt att tänka på när det gäller choklad är uppfattningen att choklad är kopplat till fetma. En person definieras som fetma när deras Body Mass Index är större än Litteraturen om choklad och fetma har tydligt visat att det inte finns några specifika korrelationer mellan de två variablerna Beckett, ; Lambert, Detta kännetecknas av fynden av Mellor, som fann att under en period på åtta veckor av att äta 45 gram choklad per dag, visade en grupp vuxna ingen signifikant viktökning. Som Lambert konstaterar är det troligt att chokladkonsumtion ensam inte orsakar fetma, såvida inte stora mängder andra kaloritäta livsmedel konsumeras och detta kaloritäta intag är större än vad som behövs för kroppsfunktion, med tanke på aktivitetsnivåerna.


Fetma och chokladkonsumtion verkar inte ha några bevisade samband. Men i den här uppsatsen har många chokladfokuserade argument presenterats, inklusive chokladens övergående effekt på humöret och det faktum att det är lika sannolikt att skapa skuldkänslor som av välbefinnande. Litteraturen beskriver de kemiska egenskaperna hos choklad som kan hjälpa till att förklara vissa beroendeframkallande beteenden, särskilt när det gäller nervös spänning hos kvinnor, men det finns också ett starkt forskningsfokus på choklad som en sensorisk njutning. Man kan därför säga att choklad inte är en hälsosam mat, utan kan avnjutas som en del av en hälsosam och balanserad kost och livsstil. Ordräkning: Kontrollera detta med din föreläsare om du är tveksam.


Abraham, G. Magnesiumnivåer i serum och röda blodkroppar hos patienter med premenstruell spänning. The American Journal of Clinical Nutrition, 34 11, Ariefdjohan, M. Choklad och kardiovaskulär hälsa: Är det för bra för att vara sant? Nutrition Reviews , 63 12 , doi: Beckett, S. Vetenskapen om choklad. Cambridge, Storbritannien: Royal Society of Chemistry. Bruinsma, K. Choklad: Mat eller drog? Journal of the American Dietetic Association, 99 10, Hannum, S. Choklad: En hjärthälsosam mat? Visa mig vetenskapen! Nutrition Today , 37 3 , Lambert, J.


Närings- och hälsoaspekter av choklad. Beckett Ed. London: Wiley Blackwell. Macht, M. Vardagsstämning och känslor efter att ha ätit en chokladkaka eller ett äpple. Aptit , 46 3 , Omedelbara effekter av choklad på experimentellt inducerade humörtillstånd. Appetite , 49 3 , Macdiarmid, J. British Journal of Clinical Psychology, 34 1, Mellor, D. Effekterna av polyfenolrik choklad på kardiovaskulär risk och glykemisk kontroll vid diabetes mellitus typ 2 Doktorsavhandling, University of Hull, Storbritannien. Parker, G. Humörtillståndseffekter av choklad. Journal of Affective Disorders, 92 2, Scholey, A. Effekter av choklad på kognitiv funktion och humör: en systematisk översyn. Näringsrecensioner , 71 10 , Schramm, D. Chokladprocyanidiner minskar leukotrien-prostacyklinförhållandet hos människor och humana aorta-endotelceller.


The American Journal of Clinical Nutrition , 73 1 , En typisk uppsats innehåller många olika typer av information, ofta placerad i specialiserade delar eller avsnitt. Även korta uppsatser utför flera olika operationer: introducera argumentet, analysera data, lyfta motargument, avsluta. Inledningar och slutsatser har fasta platser, men andra delar inte. Motargument kan till exempel förekomma i ett stycke, som ett fristående avsnitt, som en del av början eller före slutet. Bakgrundsmaterial historiskt sammanhang eller biografisk information, en sammanfattning av relevant teori eller kritik, definitionen av ett nyckelbegrepp förekommer ofta i början av uppsatsen, mellan inledningen och det första analytiska avsnittet, men kan också förekomma nära början av den specifika avsnitt som det är relevant för.


Det är bra att tänka på de olika uppsatsavsnitten som svar på en rad frågor som din läsare kan ställa när de möter din avhandling. Läsare bör ha frågor. Om de inte gör det är din avhandling med största sannolikhet helt enkelt en observation av fakta, inte ett påstående som kan diskuteras. För att svara på frågan måste du granska dina bevis och på så sätt visa sanningen i ditt påstående. Det här avsnittet "vad" eller "demonstration" kommer tidigt i uppsatsen, ofta direkt efter introduktionen. Eftersom du i huvudsak rapporterar vad du har observerat, är det här den del du kanske har mest att säga om när du börjar skriva.


Men var uppmärksam: det bör inte ta upp mycket mer än en tredjedel ofta mycket mindre av din färdiga uppsats. Om den gör det kommer uppsatsen att sakna balans och kan läsas som enbart sammanfattning eller beskrivning. Motsvarande fråga är "hur": Hur klarar avhandlingen utmaningen med ett motargument? Hur påverkar introduktionen av nytt material – ett nytt sätt att se på bevisen, en annan uppsättning källor – påståendena du gör? Vanligtvis kommer en uppsats att innehålla minst en "hur"-del. Kalla det "komplikation" eftersom du svarar på en läsares komplicerade frågor. Det här avsnittet kommer vanligtvis efter "vad", men kom ihåg att en uppsats kan komplicera dess argument flera gånger beroende på dess längd, och att motargumentet ensamt kan förekomma nästan var som helst i en uppsats.


Den här frågan tar upp de större konsekvenserna av din avhandling. Det låter dina läsare förstå din uppsats i ett större sammanhang. När du svarar "varför", förklarar din uppsats sin egen betydelse. Även om du kanske gestikulerar den här frågan i din introduktion, hör det fullständigaste svaret på den i slutet av din uppsats. Om du utelämnar det kommer dina läsare att uppleva din uppsats som oavslutad – eller, ännu värre, som meningslös eller isolerad. Varje positivt heltal var en av hans personliga vänner. När jag satt där började jag inse att detta var en av de första gångerna i mitt liv som jag hade varit medveten om att jag hade ett moraliskt dilemma. Innan, jag hade gjort I , blev Victoria arvtagerskan presumtiv och fick uppleva en rad kungliga framsteg över hela landet.


Vid 18 års ålder växte Victo William Shakespeare i sitt författarskap från när han skrev sin första sonett till sin sista. Han skrev sonetter under hela sin livstid. I , Comedy kunde kritiseras för bristande allvar men kan också prisas för bristen på allvar eftersom den ibland kan framhäva dåliga handlingar In the 's var de mest omfattande översatta författarna Louis Bromfield, Pearl Buck och Margaret Mitchell, men snart efter , det skulle bli romantik är en litterär rörelse som uppstod i slutet av 1700-talet som en reaktion mot dominansen av fransk nyklassisk kultur. Det finns ingen ände på antalet kvaliteter som vissa människor kan associera med ett givet ord eller slag av ord, och de flesta av dessa varierar med ind Toggle navigation Uni Assignment.


Hem Tjänster Så fungerar det Garantier Beställ nu Uppsatsprov FAQ Kontakt Logga in. Gratis prover på engelska litteraturuppsatser Vårt mål är att hjälpa dig med dina uppsatser och vårt enorma bibliotek med forskningsmaterial är tillgängligt för dig att använda för dina uppgifter. Skrivtjänster Uppsats Skriva Uppgift Skriva Kursuppgifter Skriva Kommenterad Bibliografi Fallstudie Skriva Litteratur Granskning Skriva rapport Skriva Reflekterande rapport Skriva Forskningsförslag Modell Svar Tentamen Noteringar. Din kärlek räcker inte till Kayla Johnson Psyc. Publicerad: 13 augusti 7 Sidor 2, Words. Prinsessan Diana A Hero To The World Amanda Rodriguez Engelska 9 Mrs. Publicerad: 13 augusti 3 Sidor Words. Nature Of Love That Seldom Changes Temanamn: Universitet: Kurs: Handledare: Datum: Här kommer jag att ge en kort översikt över boken: författarna, kapitlen, författaren, huvudpersonerna och Publicerad: 13 augusti 6 Sidor 2, Ord.


Publicerad: 13 augusti 4 Sidor 1, Words. Ett barns mod att överleva. Huvudkaraktärerna i denna berättelse är David Pelzer, Catherine Pelzer och Stephen Pelzer. Publicerad: 13 augusti 2 Sidor Words. Förtryck i den upplevda formen av framgång Identitetskris Förtryck i den upplevda formen av framgång kan vara ett dödligt vapen. Publicerad: 13 augusti 3 Sidor 1, Words. Översikt av hobbiten Zachary Mallet Engelska 2 Heder John Ronald Reuel Tolkien dekonstruerade vad som allmänt kallas high fantasy, en undergenre av fantasy fiction. Det förflutna har en negativ effekt Alla tre berörda texter presenterar initialt läsaren eller publiken med sätten där det förflutna fortsätter att ha en negativ effekt på den. Publicerad: 13 augusti 9 Sidor 3, Ord.


Publicerad: 13 augusti 5 Sidor 1, Words. Människor kan göra misstag Liem Le Professor: Scott Inguito Engelska 1B J. Platser förändras människor förändrar livet förändras När vi blir äldre förändras saker och ting. Dikter av William Blake Inledning God morgon Mrs Layfield och andra klasskamrater, idag ska jag jämföra och kontrastera de två dikterna; "The Human Abstract" och "A

No comments:

Post a Comment