Monday, December 27, 2021

Typer av studentuppsatser

Typer av studentuppsatser



teman av kärlek, typer av studentuppsatser, förlust, sorg och att hitta en mening med livet är lätta att relatera till. Klassificeringsuppsats: De olika typerna av gymnasieelever ord 5 sidor öppet dokument. Hjälp att skriva uppsatser kan behövas endast om du inte kan hitta viktiga argument för att avfärda den motsatta idén. Dessutom kan eleverna lära sig att vara lagspelare. När jag sitter ute i trädgården känner jag mig lugn. LITTERÄRA ESSÄIER Är speciella typer av essäer som kan kombinera funktioner i olika uppsatser.





Argumenterande essäer



Mark McFadden beskriver fyra typer av elever som han ofta möter på sin engelskakurs: Konspirationsteoretikern, Schemaren, Veteranen och Drömmaren. Enligt American Association of Community Colleges7. Faktum är att nästan hälften av alla studenter i USA typer av studentuppsatser kommunala högskolor. Efter 15 berikande, givande år av typer av studentuppsatser i Connecticut Community College-systemet har jag kommit till slutsatsen att jag med all sannolikhet kommer att ha minst en av typer av studentuppsatser fyra olika typer av elever i min engelskakurs: Konspirationsteoretikern, Schemaren, Veteranen eller Drömmaren. Samtidigt som jag har stor respekt för alla mina elever, typer av studentuppsatser, speciellt för dem som kommer från mindre än ödmjuka förhållanden, ovannämnda är de typer av elever som jag tycker är de mest utmanande, nedslående, typer av studentuppsatser, självutplånande och inspirerande.


Konspirationsteoretikerna. Min typiska konspirationsteoretiker är vanligtvis en kvinna som sträcker sig i ålder från mitten hela vägen upp till hennes tidiga 50-tal. Efter gymnasiet flyttade hon direkt ut på arbetsplatsen. Konspirationsteoretiker arbetar långa timmar som certifierade sjuksköterskor, handledare för kundtjänst, restaurangchefer eller medicinska kodningsspecialister eller i någon annan karriär där de inte kan ta sig längre upp på stegen om de inte har en högskoleexamen. Deras uppsatser uppvisar en allvarlig obekantskap med Modern Language Associations formatering och har dålig meningsstruktur, kombinerat med en hel rad oroväckande rudimentära grammatiska fel. Trots dessa brister deltar de aktivt i våra klassdiskussioner, ibland har de svårt – för att inte säga omöjligt – att dölja sitt förakt för åsikterna från några av deras yngre, mindre världsliga klasskamrater.


Tyvärr gör konspirationsteoretiker misstaget att koppla tid som ägnas åt att arbeta på sina uppsatser med att få ett högt betyg. han älskade vad jag hade att säga men så fort det kom till att lämna in det här så sönderde han det och gav mig dåliga betyg när vilken annan professor som helst skulle ge mig anständiga betyg!! Ta honom inte. The Schemers. Dessa typer av elever, vanligtvis tonårsmän, skrivs in på min kurs direkt efter gymnasiet. I slutet av första lektionen gör de en poäng av att stanna vid mitt skrivbord och presentera sig. Ofta tar de klassen med en kompis. Intrigatorer tar en hel mängd kurser, vilket ger dem lite tid att arbeta; de typer av studentuppsatser inte bestämt sig för en huvud- eller karriärväg.


Deras uppsatser visar viss förtrogenhet med MLA-formatering och anständig meningsstruktur, kombinerat med en handfull grundläggande grammatiska fel. Även om deras uppsatser visar mer lovande än de av deras konspirationssinnade kamrater, istället för att delta i våra klassdiskussioner, ägnar de det mesta av sin tid åt att sms:a. När den typiska Schemer blir ombedd att sluta tar han helt enkelt sin enhet från skrivbordet och placerar den nästan utan misslyckande mellan benen. Tyvärr, efter att ha fått ett C-minus på den första uppsatsen, följt av ett C på den andra, främst för att deras uppsatser inte uppfyllde kravet på minimilängd, gör de följande: istället för att dubbla avståndet mellan sina uppsatser, använder de 2. Beklagligt nog gör de misstaget att relatera tid som spenderas på att tänka på kreativa sätt att få sina uppsatser att se längre ut med att få ett betyg över genomsnittet.


När de får ett lågt betyg, summerar de all tid och ansträngning de lägger ner på att mixtra med avstånden och marginalerna, och när dessa ansträngningar inte resulterar i betyget B eller B-minus, fördubblas Schemer. Nu, beroende på frågesportens svårighetsgrad, kommer schemaläggaren var som helst från 10 till 15 minuter efter att hans kompis redan har lämnat. Går mjukt in i rummet, typer av studentuppsatser, han tar den första lediga platsen. När jag återvänder till mitt skrivbord tittar jag smygande på när han stirrar uppmärksamt på frågorna på första sidan. När han har läst klart över frågorna på den andra sidan tittar han runt i rummet med munnen ap, en blick av fullständig hopplöshet i sitt magra ansikte. Efter att Schemers inser att för att göra bra ifrån sig i min kurs måste de slutföra läsuppgifterna, formatera sina papper enligt riktlinjerna som utfärdats av MLA och studera inför frågesporterna, slutar de helt enkelt att delta - traditionellt sett veckan före Thanksgiving-semestern eller vårlovet.


Om mina elever i konspirationsteoretiker och Schemer ägnade mindre tid och energi åt att tänka på sätt att undergräva min auktoritet och ägnade mer tid åt att slutföra uppgifterna, skulle de tycka att inlärningsprocessen var mer givande. Dessa två typer av elever har potential att få höga betyg i min kurs, men mycket oftare än jag skulle vilja, missfördelas deras ansträngningar. Däremot missar mina arketypiska veteranstudenter aldrig en klass. De flesta av dem har sina hjärtan inställda på att ansluta sig till Connecticut State Police, typer av studentuppsatser, New Haven Police Department eller en av de många federala brottsbekämpande myndigheterna.


Deras uppsatser visar en svag förtrogenhet med MLA-formatering och en lovande förståelse för meningsstrukturer, typer av studentuppsatser, kombinerat med en rad grammatiska fel. När jag går in i klassrummet är de de första som lägger undan sina telefoner. I slutet av vår första lektion väntar de tills Schemer och resten av eleverna har gått innan de ger mig ett benförkrossande handslag. Efter att ha tjänat ett C-plus på den första uppsatsen, följt av ett B-minus på den andra uppsatsen, lär mina veteranstudenter av sina misstag innan de lovar, oförskämt, att arbeta ännu hårdare. Senare, när Schemer packar ihop sina böcker och går ut 15 minuter innan klassen slutar följa konspirationsteoretikerns fotspår, stirrar veteranen på honom och skakar samtidigt på huvudet i misstro.


Veteranen är i allmänhet ointresserad av att skämta med sina studiekamrater före eller under lektionen, och oftare än inte, ger Veteranen en orubblig syn på mitten av våra diskussioner om immigration, vapenkontroll och rasbaserade antagningspolicyer för positiv handling. Eftersom arbetet med mina veteranstudenter fyller mitt hjärta med oöverträffad beundran, typer av studentuppsatser, Att lära drömmare fyller min själ med obefläckat hopp. I allmänhet är drömmare introverta kvinnor som anmäler sig till min engelskakurs direkt typer av studentuppsatser av en underfinansierad, misskött innerstadsgymnasium.


Född i städer som Juarez, Nogales, Aleppo, Islamabad, Kabul, Fallujah eller Warszawa, en stor majoritet av mina drömmare går på community college i två år innan de går över till institutioner som University of Connecticut, Fairfield University eller Trinity College. När det gäller karriärsträvanden drömmer de flesta om att bli typer av studentuppsatser läkare, en investmentbanker eller ägaren till ett framgångsrikt företag. Deras uppsatser visar en imponerande förtrogenhet med MLA-formatering och en över genomsnittet förståelse av meningsstruktur, kombinerat med en välkommen brist på grundläggande grammatiska fel.


Jag ser sällan, om någonsin, att en drömmare, till skillnad från de flesta konspirationsteoretiker och intrigatorer, sms:ar. Istället tillbringar dessa elever större delen av sin tid med att göra rikliga anteckningar. Trots mina vädjanden deltar många sällan i våra klassdiskussioner, typer av studentuppsatser. När de ger mig sina skrivuppgifter går de mot dörren utan att få ögonkontakt med mig. Att tjäna ett B-minus på den första uppsatsen följt av ett B på den andra, tack och lov, drar de kopplingen mellan att inte göra samma fel på varje efterföljande papper; sålunda får de stadigt högre och högre betyg. I slutet av terminen, utan en massa fanfar, deras typer av studentuppsatser visa en behärskning av det engelska språket som kan förvåna många av deras amerikanskfödda kamrater.


En av mina drömmare, typer av studentuppsatser, som gick över till University of Connecticut i Storrs, typer av studentuppsatser, skickade mig en kopia av en typer av studentuppsatser skrev hon för typer av studentuppsatser avancerad kompositionskurs, där hon fick en A, typer av studentuppsatser. I sin anteckning tackade hon mig för att jag skrev ett rekommendationsbrev till henne innan hon skrev av med Feliz Navidad. Uppenbarligen, mer än någonsin tidigare, kan community college-studenter inte indelas i bara fyra olika kategorier. Men, typer av studentuppsatser, med sällsynta undantag, jag tycker att en viss permutation av dessa typer av studenter kommer att skriva in min Typer av studentuppsatser kurs.


Och medan mina konspirationsteoretiker tar upp mycket mer av min tid än vad jag tycker är tilltalande och medan mina intrigatorer inte förstår att det är bättre för dem att lämna in ett papper som kan vara för kort i motsats till ett som är utformat för att lura mig, kommer mina veteraner ständigt förvåna mig med sina allvarliga ansträngningar, och mina drömmare, termin efter termin, bekräftar min fasta övertygelse om att utbildning alltid kommer att vara den stora oöverträffade utjämnaren i det amerikanska livet. Mark McFadden är en praktiker-in-residence på typer av studentuppsatser University of New Haven. Han har arbetat som adjungerad i Connecticut Community College-systemet de senaste 15 åren. Expandera kommentarer Dölj kommentarer. Se diskussionstråden. Vi har dragit tillbaka kommentarer och introducerat brev till redaktören.


Dela dina tankar ". Om Kontakt Prenumerera. Aktivera Javascript för att logga in Bli en insider Logga in på min instrumentpanel Menysökning. Färre gymnasieelever går direkt till Chabad Chabad på campus Högskolor Bomb med personliga klasser Typer av studentuppsatser på Black Colleges Flexible Work in Higher Education. Karriärsråd. Ämnen Community Colleges. Ett Community College Menageri. Mark McFadden. 2 september, Bio J. Läs mer av J. Inside Higher Ed Career Hiring? Lägg upp ett jobb idag! Trendiga berättelser Eran av flexibelt arbete inom högre utbildning har börjat. Studie visar sambandet mellan inkomstskillnader och nettoundervisning Bibliotekarier bör inkluderas i planer för studenters grundläggande behov typer av studentuppsatser Medel för fakultetsförnyelsekurser med en objektiv för social rättvisa Högskolor återupptar personliga klasser mitt i Omicron.


Mest delade berättelser Sanningar om en akademisk karriär människor delar ofta inte åsikter Inside Higher Ed Chabad växer sin närvaro på universitetscampus Högre utbildning bör förbereda sig för fem nya verklighetsåsikt Inside Higher Ed Färre gymnasieutexaminerade skrivs in på college Förslaget skulle ge liberal arts fakultet andra klassens status, typer av studentuppsatser. Du kanske också är intresserad av Odokumenterade alumner bildar stödgrupper Högskolestudenter möter många onödiga hinder för att rösta åsikter Varför Marquette University prioriterar akademisk integritet. Åsikter om Inside Higher Ed. En plats vid bordet. Studenter märker mångfald. Hur man tacklar orättvisa i högre utbildning direkt. Friday Fragments, Family Edition. Lärande innovation. Venus universitet.


Hur mångsidig är din styrelse? Högre Ed Gamma. Att tänka om prestandagapet. Uppmaning: Marknadsföring och kommunikation inom högre utbildning. Bekännelser från en Community College-dekanus. Generalisering från Ivies igen.





minnesdagens uppsatser



Behöver ingen ytterligare hjälp med att skriva uppsatser. Sådana typer av papper syftar till att dela upp en lista med frågor eller idéer i kategorier och analysera dem. Är speciella typer av uppsatser som kan kombinera funktioner i olika papper. Det enda kravet är deras koppling till litterära verk. Eleverna måste visa sin förståelse för ett visst skrift och ge en analys. Ju mer smala och detaljerade frågor du väljer, desto bättre slutresultat får du. Huvudfrågorna man bör uppmärksamma är symboler, motiv och patos. Denna typ av papper bör definiera något - teori, koncept, idé eller till och med ett ord genom att lägga till en personlig förståelse av frågan.


Att skriva denna typ av papper kräver minimal forskning, eftersom författaren förutsätts kunna ämnet väl. De gillar att vara de som alltid delar med sig och gillar att dominera andra elever. Deras drivkraft är behovet av uppmärksamhet, känsla av överlägsenhet och behovet av att alltid ha rätt. Dessutom ställer de många irrelevanta frågor till den aktuella diskussionen, bara för att få uppmärksamhet från sina motsvarigheter. Dessa elever tenderar att överdriva saker bara för att vara bäst och så småningom komma ut som fanatiska. Men deras entusiastiska insatser återspeglas inte nödvändigtvis i deras betyg. Driftaren är eleven som inte bara kan hålla sig vaken i klassen. Eleven brukar vara uppe sent på kvällen och titta på film, dricka eller spela tv-spel, göra dem trötta eller bara uttråkade i klassen.


Med några minuters mellanrum vaknar de upp och ser uppmärksamma ut, men efter en tid överväldigar sömnen dem och kan inte låta bli att somna. Goofballen är den elev som skämtar mest i klassen. Eleven drar skämt hela tiden bara för att få klassen att skratta och anses i de flesta fall vara roliga av sina klasskamrater och läraren. Deras humor används för att charma sig in i allt, inklusive att göra löjliga men opålitliga ursäkter och anser sig vara experter i flera frågor och ger därmed oönskade råd. Men deras skämt överbelastas ibland, och läraren stoppar dem. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp.


Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Vissa människor kan hävda att elever möjligen kan inspireras genom att hjälpa andra och därför blir mer godhjärtade. Detta kommer bara att belasta samhället och eleverna själva One of a Kind I januari meddelade min far familjen att vi skulle flytta till Dallas, Texas i juni, efter att läsåret var slut. Katie är sexton år gammal och är en gymnasieelev i Mesquite, Texas på High School. Hennes enda bror, Mark, går i tredje klass vid B. Tyvärr anses hon vara en resursstudent eller långsam inlärare beroende på personen man pratar med men hon gör sitt bästa för att lyckas i livet.


Dynamiken i studentpopulationen ger inte två studenter som är exakt likadana. När läraren har bestämt elevernas behov och organiserat eleverna i grupper för effektiv undervisning, måste läraren bestämma hur han ska instruera eleverna för att producera maximal nytta för varje enskild elev. Behoven hos elever som upplever svårigheter, elever som är på rätt väg och elever som vida överträffar de akademiska förväntningarna måste tillgodoses. För att maximera elevernas prestationer måste läraren vara medveten om vilken nivå eleven befinner sig på, så att eleven kan vara lämplig. Ingen slutar någonsin att vara elev.


Han var den sortens lärare som skulle bjuda in elever till sitt hem. Guerra var tålmodig och mycket snäll. En bra lärare förblir student hela livet och begränsar inte sig själva eller sina elever. Det är den här typen av lärare som jag vill vara; Jag vill att mina elever ställer upp vid dörren. Dessa studenter med jobb tenderar att lära sig att hantera tiden väl; balansera skola, läxtid och arbete. Sedan har vi vår andra sorts högskolestudenter som inte har jobb. Dessa studenter har gott om tid att ägna sin tid och sitt sinne åt sina studier. De flesta av dessa elever tenderar att vara stereotypade och säger att de får bättre betyg än de elever som har jobb.


Dessa elever verkar fortfarande leva vad jag vill kalla ett "gymnasiumliv". Intressenten är elevens föräldrar. Intressenten är studenten. Eleverna bestämmer om framgången är inom räckhåll och hur den ska uppnås och lärare diagnostiserar elevens behov. Sammanfattningsvis måste läraren hitta den rätta balansen mellan bedömning och olika typer av bedömning för att hjälpa sina elever att uppfylla alla kriterier för resultat. Vi vill alla hjälpa våra elever att utöka sitt sinne och göra bra ifrån sig och lyckas, och vi kommer att göra det om vi kommer ihåg de tre olika typerna av bedömningar och hur man kopplar dem till standarderna. Skriv ett nytt nyckelord och tryck på Enter för att söka.

No comments:

Post a Comment