Friday, December 17, 2021

Marijuana bör legaliseras uppsats

Marijuana bör legaliseras uppsats



Använde våra uppsatsprover för inspiration? Detta har resulterat ytterligare i den samhälleliga utmaningen att anta en förnuftig och moderat politik för att hantera brott och drogmissbruk inom staten Zili Amsel. Tja, som det mesta nuförtiden är det en fråga om affärer, den här som går tillbaka till Marijuana har varit visat sig främja individuell läkning, och är också marijuana bör legaliseras uppsats att behandla cancer, marijuana bör legaliseras uppsats, mental hälsa, kronisk smärta, illamående och kräkningar, spasmer, kramper och för att kontrollera symtomen på medfödda störningar, mag-tarmsjukdomar och glaukom. Å andra sidan hävdar motståndare att legalisering kommer att uppmuntra missbruk, öka brottsligheten och multiplicera dess negativa hälsoeffekter.





Introduktion



Specialerbjudande! Kampanjkod: SPARA Skriver du en uppsats, tal eller presentation om varför marijuana ska vara lagligt? Här är ett exempel på argumenterande uppsats om ämnet. Den beskriver fördelarna och nackdelarna med att legalisera marijuana. Om du vill skriva en uppsats av hög kvalitet bör du noggrant överväga dessa argument och göra dem till ditt huvudfokus. Det finns en pågående spänning mellan tron ​​att marijuana effektivt behandlar ett brett spektrum av sjukdomar och argumentet att det har långtgående negativa hälsoeffekter.


Det har ändå funnits en strävan mot legalisering av drogen i USA med tjugonio stater och District of Columbia som har legaliserat det för medicinska och rekreationsändamål. Stora folkhälsoproblem föranleds av denna ökning. Detta bör dock inte vara fallet eftersom marijuana har hälsofördelar och bör därför vara lagligt. Marijuana bromsar och stoppar spridningen av cancerceller. En studie fann att Cannabidiol kan stänga av en gen som heter Id-1 och kan därför stoppa cancer.


En rapport från forskare vid California Pacific Medical Center i San Francisco indikerade också att spridningen av cancer kan förhindras av Cannabidiol. I sitt labbexperiment kunde forskarna behandla bröstcancerceller med denna komponent Nawaz. Det positiva resultatet av experimentet visade att uttrycket av Id-1 hade minskat avsevärt. Marijuana hjälper också mot smärta och illamående för personer som går igenom kemoterapi. Cancerpatienter som genomgår kemoterapi lider av svåra smärtor, aptitlöshet, kräkningar och smärtsamt illamående. Detta kan ytterligare komplicera deras redan försämrade hälsa. Marijuana kan vara till hjälp här genom att röra upp aptiten, minska illamående och minska smärta. Nawaz, Det finns även andra cannabinoidläkemedel som används för samma ändamål som godkänts av FDA.


Det marijuana bör legaliseras uppsats Dessutom visade en studie att användningen av marijuana kan kontrollera epileptiska anfall. På cirka tio timmar hade anfallen stoppats av drogerna Nawaz. Det visade sig att anfallen kontrollerades av THC som band de hjärnceller som var ansvariga för att reglera avslappning och kontrollera excitabilitet. Vissa forskare hävdar att marijuana är beroendeframkallande. Enligt dem blir en av tio marijuanaanvändare beroende med tiden. De hävdar att om man slutar använda drogen abrupt, kan de drabbas av sådana abstinenssymtom som ångest och irritabilitet Barcott, Men samma argument marijuana bör legaliseras uppsats tillämpas på cigarettrökning, vilket särskilt är lagligt. Det finns ett behov av att göra fler studier av detta påstående som sprids av motståndare till legalisering av marijuana.


Det hävdas också att användning av marijuana minskar den mentala hälsan. De som är emot legaliseringen av fritidsmarijuana vill citera studier som visar att användare av drogen lider av minnesförlust och begränsat blodflöde till hjärnan. De hävdar också att användare har högre chans att utveckla depression och schizofreni. Men dessa påståenden har ännu inte fastställts helt av vetenskapen Barcott. Påståendet om depression och schizofreni är särskilt oklart eftersom forskarna inte är säkra på om drogen utlöser tillstånden eller om den används av rökare för att lindra symptomen. Det hävdas vidare att användning av marijuana skadar lungorna mer än cigarettrökning.


Det antas att marijuanarökare andas in röken djupare i sina lungor och låter den stanna där längre. Sannolikheten för lungcancer, enligt detta argument, kan ökas genom denna djupare, längre exponering för cancerframkallande ämnen. Argumentet berör dock inte användningsfrekvensen mellan marijuana- och cigarettrökare Barcott. Det tar inte heller hänsyn till sådana alternativa administreringsmetoder som ätbart, tinkturer och förångning. Legalisering av marijuana skulle leda till förbättrad kvalitets- och säkerhetskontroll. Att köpa drogen utanför gatan ger slutanvändarna ingen möjlighet att veta vad de exakt får. Detta skulle säkert fungera i marijuanaindustrin precis som det fungerar i tobaks- och alkoholindustrin. Användare skulle kunna veta vad de exakt får i utbyte mot pengarna de erbjuder.


Dessutom, marijuana bör legaliseras uppsats, det skulle inte finnas några risker för användare att ta in okända ämnen blandade i marijuana som säljs på gatorna, marijuana bör legaliseras uppsats. Marijuana borde också vara lagligt eftersom det har ett medicinskt värde. Folkhälsan skulle förbättras och hälso- och sjukvården skulle uppleva mindre avlopp om medicinska cannabisprodukter gjordes tillgängliga för dem som lider av de nämnda tillstånden. Följaktligen skulle mer offentliga medel finnas tillgängliga marijuana bör legaliseras uppsats sådana andra public service-satsningar som skolor och vägar. Bland de viktigaste argumenten mot legalisering av marijuana är ofta att legalisering skulle ge en ökning av drogpåverkad körning, marijuana bör legaliseras uppsats.


Detta argument hävdar att även nu när drogen ännu inte har legaliserats fullt ut i landet, har den redan citerats vara en viktig orsaksfaktor till dödsfall, skador och krossningar på motorvägar. Det visade sig i ytterligare en studie att Det slår dock logiken varför marijuana är illegalt på grund av att det skulle öka drogpåverkad körning medan alkohol är lagligt men också väsentligt bidrar till samma problem. Som diskussionen visar skulle legalisering av marijuana ha många fördelar. Läkemedlet är förknippat med behandling av många allvarliga sjukdomar inklusive den fruktade cancern. Legalisering skulle också rädda användare från att konsumera osäker marijuana som säljs av skrupelfria människor. Det finns också andra hälsotillstånd som kan kontrolleras genom läkemedlet. Argument mot dess legalisering baserat på dess effekter på människors hälsa saknar också tillräckligt vetenskapligt stöd.


Det är alltså bara säkert att drogen är legaliserad i alla stater. Barcott, B, marijuana bör legaliseras uppsats. Rensa folket: framtiden för laglig marijuana i Amerika, marijuana bör legaliseras uppsats. New York, NY: Time Home Entertainment. Caulkins, J. Legalisering av marijuana: vad alla behöver veta. New York, NY: Oxford University Press. Kerr, W. Trender och ålder, period och kohorteffekter för prevalensen av marijuanaanvändning i USA:s nationella alkoholundersökningar. Addiction3 Nawaz, H. Debatten mellan legalisering av marijuana och dess fördelar för medicinska ändamål: en analys av för- och nackdelar.


München, Tyskland: Marijuana bör legaliseras uppsats Verlag. Varför vi inte borde legalisera marijuana. I CNBC. Legalisering av marijuana skulle ha många fördelar. com är en ledande akademisk skrivtjänst som är dedikerad till att ge extra stöd och hjälp till studenter över hela världen. Via vår webbplats kan studenter begära hjälp i en mängd olika ämnen och discipliner. Vi förstår att studier är grunden för framgång; men de kan vara en utmaning utan extra hjälp, marijuana bör legaliseras uppsats. Vårt är därför att ta upp var dina föreläsare stannar genom att ge dig en pålitlig process för att möta dina akademiska behov.


Gör min uppsats! Slösa inte tid. Få ett komplett papper idag. Beställ uppsatser, forskningsuppsatser, terminsuppsatser, bokrecensioner, inlämningsuppgifter, avhandling, avhandling Läs mer... Why Marijuana Should be Legal Essay, with Outline Publicerad av gudwriter den 29 maj, 29 maj, No Bullshit!! Få ett specialerbjudande för specialuppsats! Kategorier: Gratis uppsatser och forskningsartiklar. Etiketter: Gratis marijuanauppsatser. gudwriter Gudwriter. Relaterade inlägg Gratis uppsatser och forskningsuppsatser Finans Personlig reflektionsuppsats Gör min uppsats! Gratis uppsatser marijuana bör legaliseras uppsats Forskningsartiklar Konflikthantering Uppsats Exempel Gör min uppsats! Gratis uppsatser och forskningsartiklar Miljövetenskap och klimatorsaker Marijuana bör legaliseras uppsats Gör min uppsats!





verbal och icke-verbal kommunikationsuppsats



Det visades dessutom av en studie att användningen av marijuana kan kontrollera epileptiska anfall. På cirka tio timmar hade anfallen stoppats av drogerna Nawaz. Det visade sig att anfallen kontrollerades av THC som band de hjärnceller som var ansvariga för att reglera avslappning och kontrollera excitabilitet. Vissa forskare hävdar att marijuana är beroendeframkallande. Enligt dem blir en av tio marijuanaanvändare beroende med tiden. De hävdar att om man slutar använda drogen plötsligt kan de drabbas av abstinenssymtom som ångest och irritabilitet Barcott. Men samma argument kan tillämpas på cigarettrökning, vilket särskilt är lagligt.


Det finns ett behov av att göra fler studier av detta påstående som sprids av motståndare till legalisering av marijuana. Det hävdas också att användning av marijuana minskar den mentala hälsan. De som är emot legaliseringen av fritidsmarijuana vill citera studier som visar att användare av drogen lider av minnesförlust och begränsat blodflöde till hjärnan. De hävdar också att användare har högre chans att utveckla depression och schizofreni. Men dessa påståenden har ännu inte fastställts helt av vetenskapen Barcott. Påståendet om depression och schizofreni är särskilt oklart eftersom forskarna inte är säkra på om drogen utlöser tillstånden eller om den används av rökare för att lindra symptomen.


Det hävdas vidare att användning av marijuana skadar lungorna mer än cigarettrökning. Det antas att marijuanarökare andas in röken djupare i sina lungor och låter den stanna där längre. Sannolikheten för lungcancer, enligt detta argument, kan ökas genom denna djupare, längre exponering för cancerframkallande ämnen. Argumentet berör dock inte användningsfrekvensen mellan marijuana- och cigarettrökare Barcott. Det tar inte heller hänsyn till sådana alternativa administreringsmetoder som ätbart, tinkturer och förångning. Legalisering av marijuana skulle leda till förbättrad kvalitets- och säkerhetskontroll. Att köpa drogen utanför gatan ger slutanvändarna ingen möjlighet att veta vad de exakt får.


Detta skulle säkert fungera i marijuanaindustrin precis som det fungerar i tobaks- och alkoholindustrin. Användare skulle kunna veta vad de exakt får i utbyte mot pengarna de erbjuder. Dessutom skulle det inte finnas några risker för användare att ta in okända ämnen blandade i marijuana som säljs på gatorna. Marijuana borde också vara lagligt eftersom det har ett medicinskt värde. Folkhälsan skulle förbättras och hälso- och sjukvården skulle uppleva mindre avlopp om medicinska cannabisprodukter gjordes tillgängliga för dem som lider av de nämnda tillstånden. Följaktligen skulle mer offentliga medel finnas tillgängliga för sådana andra public service-satsningar som skolor och vägar. Bland de viktigaste argumenten mot legalisering av marijuana är ofta att legalisering skulle ge en ökning av drogpåverkad körning.


Detta argument hävdar att även nu när drogen ännu inte har legaliserats fullt ut i landet, har den redan citerats vara en viktig orsaksfaktor till dödsfall, skador och krossningar på motorvägar. Det visade sig i ytterligare en studie att för det andra visar artiklarna vikten av noggrann resultatanalys. Utan det kan många slutsatser vara vilseledande både för specialisterna och för den allmänna publiken. Båda dessa punkter är viktiga när man förespråkar legalisering av marijuana. Även om jag inte har någon personlig erfarenhet i frågan, är jag övertygad om att legalisering är det bästa sättet att kontrollera och undersöka beroendeframkallande ämnen. Cherek, D. Akuta effekter av marijuanarökning på aggressiv, flykt och punktupprätthållen reaktion hos manliga droganvändare.


Psychopharmacology, 2, Haney, M. Abstinenssymptom efter rökt marijuana hos människor. Psychopharmacology, 4, Rabin, R. Legalisering av marijuana väcker hälsoproblem. The New York Times. Bör marijuana legaliseras? Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. Studera Corgi Law. Sammanfattning Uppsatsen analyserar två forskningsartiklar i ett försök att presentera argument för legalisering av cannabis.


Läs mer. Motstånd mot legalisering av marijuana. Daubert Standard Definition. Citera detta papper Välj stil. Marijuana innehåller en kemisk förening som kallas cannabinoid. Vid inandning eller förtäring tar den sig till blodomloppet och ger positiva effekter precis som vilken annan medicin som helst. Denna förening är farmakologiskt aktiv och fäster till cannabinoidreceptorn i vår kropp, vilket provocerar känslan av eufori och lindrar det medicinska tillståndet. Marijuana har visat sig främja individuell läkning och används även för att behandla cancer, mental hälsa, kronisk smärta, illamående och kräkningar, spasmer, kramper och för att kontrollera symtomen på medfödda störningar, mag-tarmsjukdomar och glaukom.


Hur det fungerar. Marijuana är mycket säkrare än andra kommersiellt tillgängliga psykoaktiva droger som inkluderar koffein, alkohol, opiater och nikotin; som alla har orsakat ett antal dödsfall på grund av överdos. Till och med några av de ämnen som finns i vårt medicinskåp, såsom Vioxx och paracetamol, är mycket farligare, men är sällan föremål för upphettad men stillastående debatt. Människorna som är emot legaliseringen av marijuana tar upp punkten att användarna skulle missbruka drogen och orsaka betydande skada på kroppen. Receptbelagda smärtstillande medel har visat sig vara beroendeframkallande och har även långvariga biverkningar, som avsevärt skadar hälsan.


Jag tror att legalisering av marijuana kommer att minimera brottsligheten och frigöra resurserna.

No comments:

Post a Comment